I Njemačkoj je moguće otkazivanje utakmice zbog kaljuže: Autobus Borussije Dortmund zapeo u blatu…

Foto: Twitter

Igrači Borussije Dortmund trebali su ovog utorka gostovati kod Lottea, no, nisu imali sreće, najprije im se autobus zaglavio u blatu, pa su ga bili prisiljeni izvlačiti, a onda je i utakmica otkazana. Radilo se o utakmici četvrtfinala njemačkog Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, autobus s nogometašima Borussije u blatu je zapeo dok je putovao prema stadionu Frimo u Lotteu koji prima 10 tisuća gledatelja.  Na koncu je autobus iz blata morao izvlačiti traktor. Uspio je.

Kad su nogometaši iz Dortmunda napokon stigli na odredište dočekala ih je vijest o otkazu utakmice zbog terena koji je bio u jako lošem stanju, prava kaljuža, tvrde njemački mediji. Ni u Njemačkoj očito trećeligaši nemaju baš vrhunsku drenažu.  Pitanje je koliko bi ona pomogla s obzirom na vremenske neprilike.

Naime, utakmica između trećeligaša Sportfreunde Lottea i Borussije Dortmund  otkazana je zbog gustog snijega koji pada u pokrajini Sjeverna Rajna/Vestfalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su poručili iz Borussije do odgode je došlo jer “se ne može garantirati sigurnost igrača”. Kad će se odigrati odgođena utakmica još nije poznato. Termin bi uskoro trebao biti određen.

Podsjetimo, Niko Kovač i njegov Eintracht već su osigurali prolazak u polufinale Njemačkog nogometnog kupa, što je veliki uspjeh kako za klub tako i za bivšeg hrvatskog izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.