Nogomet se vraća u Italiji, velikim derbijem i velikim okršajem Ante Rebića i Cristiana Ronalda…

Foto: fah

Nakon pandemije koronavirusa nastavljaju se, doduše vrlo oprezno, nogometna natjecanja diljem Europe, pa tako i u Italiji, u zemlji koja je strašno bila pogođena pandemijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija se tako priprema za nastavak nogometne sezone i odmah na novom početku starog natjecanja derbi. Naime, na rasporedu je polufinale Kupa, uzvratna utakmica u Torinu između Juventusa i Milana. U prvom susretu, u kojem je Milan tijekom devedeset minuta bio bolji, bilo je tek 1:1. Zabili su Ante Rebić i Cristiano Ronaldo.  Naravno, utakmica će se igrati bez gledatelja.

Talijanski mediji hrvatsko – portugalski dvojac, Rebić – Ronaldo,  spominju u najavama utakmice kao udarne igle svojih klubova. Gazzetta dello Sport obračun Rebić – Ronaldo najavljuje kao najatraktivniji što se tiče igrača koji dijele istu poziciju. Torinski Tuttosport također je na grafiku najave utakmice uvrstio Ronalda i Rebića.

Rebić je, nakon slabog početka, postao velika Milanova uzdanica, a u izostanku Zlatana Ibrahimovića zasigurno je i prva zvijezda. Mediji prognoziraju da će započeti u vrhu napada budući da Ibrahimovića nema zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrat će se pod vrlo striktnim pravilima, pa tako Ibrahimovića neće biti niti na stadionu. Zlatan je ranije u sezoni uvijek bio uz momčad kada ne bi igrao, došao bi im dati podršku, ali sada to neće moći učiniti. Ulaz je dopušten samo igračima i neophodnom osoblju, pa će Ibrahimović utakmicu gledati na televiziji. Na rasporedu je od 21:00, piše portal gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.