Nogometaš bošnjačke nacionalnosti koji se šalio s ratnim zločicem Mladićem: ‘Svoj život sam uništio, ali strah me za moju obitelj’

Foto: Facebook

Nakon veličanja osuđenoga ratnoga zločinca Ratka Mladića nogometni klub Modriča, nekadašnji prvak BiH-a, danas sudionik nižerazredne lige Republike Srpske, potjerao je iz kluba nogometaša Belmina Halilovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimka s Halilovićevom porukom i njegovom fotografijom na kojoj pozira u majici s motivima Republike Srpske i porukom za koju kaže da je objavio u šaljivom tonu, a koja glasi”Živio Ratko Mladić”, na internetu se pojavila 1. srpnja, dan kada je 1995. pala Srebrenica i počeo pokolj Srba pod Mladićevim zapovjedništvom nad muslimanima.”Kriv sam i ispričavam se svima koje sam uvrijedio ovom neslanom šalom. Ružno je to što sam uradio, ali stvarno nisam nikada imao mrlju u svojoj karijeri. Ne mogu vjerovati što mi se događa”, rekao je za Klix.ba.

Uvijek smo se šalili, on je, recimo, kao Srbin pjevao pjesmu Halida Bešlića ‘Sarajevo, grade moj’, ali ako je on meni uništio život, ja ne želim njemu. Što se konkretno ovoga tiče, to je bila interna šala. On je meni poslao nešto vezano za Nasera Orića, a u nastavku zezancije sam ja njemu poslao ovo za Ratka Mladića”, dodao je.

Tvrdi da je taj prijatelj poruke proslijedio Jasminu Memiševiću i Danielu Pavloviću Dancu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njih dvojica su ovo iskoristili protiv mene. Svjesno su mi namontirali. Oni su me doveli u Modriču i onda su tražili novac od mene. Kada nisam pristao na to, zaprijetili su mi da će mi uništiti karijeru i tako je sve ovo nastalo. Povrh svega, poruka je objavljena baš za 11. srpnja iako je nastala deset dana ranije. Na kraju krajeva, i moj otac je bio pripadnik Armije BiH”, kaže Halilović.

“Svoj život sam uništio, obilježen sam za čitav život, ali strah me za moju obitelj. Strepim zbog svojih roditelja. Moja obitelj nije kriva za to što sam ja uradio. Sarkazam je bio u pitanju, neslana šala i sada se ne smijem vratiti u Sarajevo. Ispričavam se svima, nisam imao namjeru bilo koga uvrijediti”, poručio je Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.