Nogometaš iz BiH odbio nositi dres s duginim bojama, pa izbačen iz momčadi

reprezentacije
Foto: Twitter

Nogometaš francuskog Toulousea Said Hamulić odbio je nositi dres s duginim bojama u dvoboju protiv Nantesa, zbog čega ga uopće nema u kadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nametnuto je da svi nogometaši Ligue 1 promoviraju ‘borbu protiv homofobije’ i nose posebne dresove s duginim bojama u znak podrške LGBT zajednici.

> Hazard o protestu zbog duginih boja: Nijemcima bi bolje bilo da nisu začepili usta, ovdje smo zbog nogometa

No, osim Hamulića, još četiri prvotimca Toulousea su zatražila da ne budu u konkurenciji za utakmicu protiv Nantesa jer se ne slažu sa spomenutom odlukom. Preostala četvorica su Zakaria Aboukhlal, Fares Chaibit, Moussa Diarra te Logan Costa.

Hamulić je rođen u Nizozemskoj, ali mogao bi zaigrati u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.