Nogometni transferi ne zaustavljaju se: Talijanski velikan želi dovesti Bornu Barišića?

Foto: fah

Bez obzira na pandemiju koronavirusa nogometni transferi i dalje su aktualni. Očito se ni u ovakvoj situaciji ne može zaustaviti kupovina i prodaja nogometaša. Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport, a upravo je u Italiji, kada govorimo o Europi, najteža situacija, Napoli ozbiljno razmišlja o angažmanu hrvatskog reprezentativca, Borne Barišića, trenutno igrača Glasgow Rangersa. Barišić igra sjajno u škotskom velikanu te bi ga Napoli koristio na lijevom boku, dakle, na mjestu na kojem igra i u hrvatskoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Hvale Talijani Barišičeve izvedbe u Rangersima, spominju da je standardni hrvatski reprezentativac te da ga napuljski klub prati već dulje. I da je Barišić ozbiljna opcija. Uz njega se spominje i Grk Konstantinos Tsimikas iz Olympiacosa.

Spominju Talijani i odštetu, govore da se u Napulju nadaju da bi Barišića mogli dovesti iz Škotske za oko 7-8 milijuna eura. Premda, nedavno su otočki mediji pisali da Barišića prati i Tottenham te da bi Spursi bili spremni ‘iskeširati’ 26 milijuna eura”, prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.