Norveški izbornik nakon poraza od Hrvatske u epskom polufinalu: ”To je sport, jednom smo pobijedili mi, jednom Hrvati…”

Foto: fah

Hrvatska rukometna reprezentacija, kako smo već pisali, u polufinalu Europskog prvenstva pobijedila je favoriziranu Norvešku i plasirala se u finale. Prvo je to finale nekog velikog natjecanja za Hrvatsku nakon deset godina. Kao i prije deset godina Hrvatsku je vodio legendarni Lino Červar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Norvežani su bili favoriti, barem su tako i sami sebe uvjeravali uoči polufinala…Je li tome doista bilo tako? Nije ni važno, poslije utakmice norveški izbornik, Christian Berge, bio je u svojevrsnom šoku, kao da nije mogao vjerovati što ga je snašlo, što je snašlo reprezentaciju koja je do Hrvatske imala sve pobjede na turniru. I to uvjerljive pobjede…

”Mi smo probleme krpali kroz turnir, jer smo ih imali jako puno uoči natjecanja. I uspjeli smo u tome i zato smo sad jako razočarani. Jednom smo pobijedili mi, jednom Hrvatska u zadnjoj sekundi. To je sport, to je život”, kazao je poslije dramatičnih 80 minuta protiv Hrvatske norveški izbornik.

Berge se osvrnuo na samu igru, tijek utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Bilo je stotine preokreta, teško je to sve poloviti, šanse smo za pobjedu imali i mi i vi. Presudio je samo taj zadnji napad”. zaključio je norveški izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.