Norveški pomoćni trener baca sjenu sumnje na hrvatsku pobjedu: ‘Gol za hrvatsku pobjedu je neregularan!’

Foto: snimka zaslona

Poslije povijesne pobjede hrvatskih rukometaša nad Norveškom u polufinalu Europskog prvenstva pojavila se izjava člana stožera norveške reprezentacije koji tvrdi da je pobjednički pogodak Željka Muse bio neregularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kent-Harry Andersson je švedski stručnjak koji radi za norvešku nacionalnu vrstu kao pomoćni trener.

“Musa je ušao u šesterac kako bi zaobišao Sandera Sagosena prije nego što je dobio loptu za presudni zgoditak”, izjavio je Andersson, a njegovu je poruku prenio švedski Sportbladet.

“Ne razumijem kako su to suci dopustili, bili su blizu situacije i vidjeli su sve. Morali su poništiti taj gol jer je neregularan”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, snimka pokazuje da španjolski sudački dvojac gleda u Igora Karačića koji je u tom trenutku vodio loptu, tako da Musino ulaženje u vratarov prostor nisu vidjeli.

No, vrijeme za žalbu je prošlo, Hrvatska igra u finalu protiv reprezentacije Španjolske u 16:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.