Nove cijene hrvatskih igrača: Dok drugima vrijednost raste Haliloviću se prepolovila

Foto: fah

Transfermarkt, stranica koja se bavi procjenama vrijednosti nogometaša, ponovno je ažurirala vrijednost igrača na temelju igara prezentiranih u posljednje vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donosimo neke od zanimljivijih brojki iz Serie A i Bundeslige.

Gonzalo Higuain je najskuplji nogometaš na Apeninima – cijena mu je porasla za 10 milijuna eura, pa je sad procijenjen na 75 milijuna.

Raste vrijednost nekih hrvatskih igrača. Tako se Hrvoju Miliću U Fiorentini vrijednost udvostručila, pa sad ima cijenu dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Rog u Napoliju sada ima cijenu osam milijuna, što je pomak od dva milijuna eura, dok se Palermovom Josipu Posavcu cijena utrostručila – vrijedi 1,5 milijuna eura.

No, ima i onih kojima vrijednost pada. Stoper Leverkusena Tin Jedvaj je s osam milijuna eura pao na 6,5, a najdrastičniji pad dogodio se veznjaku HSV-a Alenu Haliloviću, kojem se vrijednost prepolovila – sada košta samo pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.