Objavljen popis hrvatskih rukometašica za HEP Croatia Cup

Foto: fah

Izbornik ženske rukometne reprezentacije Goran Mrđen obznanio je popis 20 igračica na koje računa za predstojeće susrete HEP Croatia Cupa koji će se od 26. do 28. studenog održati u Umagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska seniorska reprezentacija okupit će se u ponedjeljak, 23. studenog, u Zagrebu u 11 sati ispred Doma sportova, a na okupu će biti sve do 29. studenog.

Na HEP Croatia Cupu uz Hrvatsku će nastupiti i Slovačka i Njemačka. Hrvatice će u četvrtak, 26. studenog, otvoriti turnir utakmicom protiv Slovačke, dok će dan kasnije snage odmjeriti Slovačka i Njemačka. Turnir će u subotu zatvoriti Njemačka i Hrvatska, a svi susreti na rasporedu su u 19 sati.

Izbornik Mrđen računa na sljedeće igračice: Martu Žderić (Budućnost), Ivanu Kapitanović (Podravka), Gabrijelu Bešen (Sesvete Agroproteinka), Ekaterinu Nemaškalo (Podravka), Paulu Posavec (Zrinski), Kristinu Plahinek (Zamet), Anu Nikšić (Podravka), Josipu Jerčinović (Zamet), Katarinu Ježić (HCM Baia Mare), Andreu Čović (Vardar), Dragicu Džono (Podravka), Sonju Bašić (Ipress Center-Vac), Žanu Marić (KGHM Metraco Zaglebie Lubin), Lanu Franković (Podravka), Ćamilu Mičijević (Zamet), Selenu Milošević (Podravka), Doru Krsnik (Podravka), Ivanu Dežić (Podravka), Marijetu Vidak (Podravka) i Valentinu Blažević (Sesvete) koja je naknadno pozvana umjesto Penezić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu pričuvnih igračica našle su se Marina Razum (Lokomotiva), Nikolina Zadravec (Koka), Ana Debelić (Lokomotiva), Dora Kalaus (Lokomotiva) i Ana Jajčević (Umag).

Stručni stožer, uz izbornika Mrđena, čine trener Nikola Škorić, trener vratarki Nenad Rogulj, kondicijski trener Alen Marošević, fizioterapeutkinja Vesna Hodić, fizioterapeut Goran Krušelj i direktorica Ljerka Vresk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.