Obranio ključni jedanaesterac Petriću u četvrtfinalu Eura: Legendarni bivši golman turske reprezentacije zaražen koronavirusom i bori se za život

Foto: Snimka zasloan

Legendarni bivši vratar turske reprezentacije, 46-godišnji Rustu Recber, u teškom je stanju nakon što je zaražen koronavirusom, potvrdila je to njegova supruga, Isil Recber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Šokirani smo koliko se brzo razvijaju simptomi njegove bolesti…”

Prema pisanju turskih medija Isil je zarazila Rustua nakon što se vratila iz Sjedinjenih Američkih Država. Naime, Isil je trebala biti u samoizolaciji 14 dana, no, ponijela se vrlo neodgovorno te je odmah otišla u kozmetički salon. Zbog takvog ponašanja na meti je žestokih kritika u Turskoj.

Isil to zove linčem: ”Nije me briga za ovaj linč, jedino mi je bitno da se Rustu oporavi”, poručila je supruga bivšeg golmana turske reprezentacije, koja svog supruga ne može posjetiti u bolnici. Podsjetimo, njihovo dvoje djece, srećom,  nema koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rustu Reber je za tursku reprezentaciju branio 124 puta, a bio je na golu i na Europskom prvenstvu 2008. godine kada je nakon drame i izvođenja jedanaesteraca izbacila Hrvatsku u četvrtfinalu. Obranio je odlučujući jedanaesterac Mladenu Petriću.

Za nacionalnu momčad Turske nastupio je na Euru u Engleskoj 1996. godine, četiri godine kasnije također na Europskom prvenstvu te 2002. godine na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji kada je Turska osvojila treće mjesto.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

İyi geceler; Sizlerle gerçeği en şeffaf şekilde paylaşırken daha güzel haberler vermek isterdim fakat üzülerek eşim Rüstü’yü COVİD-19 teşhisiyle hastaneye yatırmış bulunuyoruz.Herşey normal ilerlerken birden bire gelişen hızlı semptomlarla biz de olayın şokundayız.Kritik süreçler ve çok zor ,Allah benim değerli eşimle beraber tüm hastalara acil şifa kolaylık versin . Tek ricam şu süreçte insanların biraz daha vicdanlı ve saygılı olabilmeleri.Ailecek yaptırdığımız testlerde benim, kızımın ve oğlumun negatif sadece eşimin pozitif çıkmıştır. Bu sebeple bizler evde kendisi hastanede ve görüş izni yok.Aslında en zor olanı da bu yanında olamamak.Ama Allah büyük önce ona sonra Türk hekimlerine emanet, inşallah bu da geçecek..Telefonlarım kilitlendi dönüş yapamıyorum üzgünüm tüm sevenlere dostlara sizlere yürekten sevgiler.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen bu çok önemli….#sengüçlüsünRR

A post shared by Isil Recber (@isilrecber) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.