Nastupa i Thompson: Varaždin dočekuje izbornika Zlatka Dalića večeras na Kapucinskom trgu

Foto: fah

Varaždinci će izbornika Zlatka Dalića i varaždinske članove stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije, srebrne na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, dočekati u utorak na Kapucinskom trgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik Dalić te varaždinski članovi stručnog stožera: trener Dražen Ladić, trener vratara Marijan Mrmić, liječnik Boris Nemec te fizioterapeut Nderim Redžaj na pozornici se očekuju oko 19 sati, program će potrajati do 21.30 sati i završiti vatrometom u čast hrvatskoj reprezentaciji na čelu s Varaždincem Zlatkom Dalićem, najavili su iz Grada Varaždina.
Zbog dočeka izbornika Dalića i stručnog stožera reprezentacije u utorak od 17 sati za sav promet se zatvara kolnik Kapucinskog trga od semaforiziranog raskrižja ulica Stanka Vraza i Braće Radić do semaforiziranog raskrižja Augusta Cesarca i Zrinskih i Frankopana te Ulica Z. i V. Milkovića, od raskrižja s Kratkom i Ulicom Ive Režeka do raskrižja s jednosmjernom cestom na Kapucinskom trgu.

Od 17 sati besplatno će se moći parkirati na svim javnim parkiralištima u Varaždinu, uključujući i podzemnu garažu na Kapucinskom trgu.
Iz Grada apeliraju na građane da proslavu ne donose i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva.
Varaždinci, odnosno Skupština Varaždinske županije, za uspjeh na Svjetskom nogometnom prvenstvu Zlatka Dalića proglasila je počasnim građaninom.
Prema najavama iz Grada Varaždina i Koncertnog ureda, koji pripremaju doček od 18 sati, nastupit će Zaprešić boys, Tony Cetinski, Zlatni dukati, Prljavo Kazalište, Mejaši i Dobre vibracije te još poneko iznenađenje.

Prema posljednjim informacijama, a kojih, kako vidimo, nema u članku HINA-e, na dočeku Zlatku Daliću pjevat će i Marko Perković Thompson.  Thompsona je pozvao gradonačelnik Ivan Čehok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.