Odlični Mandžukić i Olić

U 20. kolu Bundeslige hrvatski napadač Mario Mandžukić upisao je gol i asistenciju, a Ivica Olić asistenciju u pobjedama Bayerna i Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je u gostima pobijedio Nurnberg sa 2-0, a vodeći gol za “Bavarce” zabio je Mandžukić volejom u 18. minuti. U 49. minuti je hrvatski napadač asistirao Philippu Lahmu za konačnih 2-0.

Mandžukić je sa 12 golova prvi strijelac Bayerna i drugi u Bundesligi, iza Roberta Lewandowskog (Borussia Dortmund), koji ima 13 pogodaka.

Hrvatski reprezentativac Mandžukić drugu utakmicu zaredom bio je najbolji igrač Bayerna. Gol i asistencija u 2-0 pobjedi nad Nürnbergom osigurali su mu epitet igrača utakmice prema nogometnom portalu Goal.com.
Mandžo je dobio četvorku, a Goal.com je prokomentirao nastup hrvatskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je prava opasnost u napadu Bayerna. Zabio je prvi gol sjajnim volejem, a onda je asistirao Lahmu za drugi.”

Olićev i Perišićev Wolfsburg je kod kuće svladao Mainz sa 3-0 golovima Ricarda Rodrigueza (59-pen), Bas Dosta (66) i Luiza Gustava (75). Ivica Olić je ušao u igru 63. minuti umjesto Ivana Perišića, a već tri minute kasnije Olić je asitirao Bas Dostu za 2-0. Perišić je u 17. minuti udarcem sa vrha kaznenog prostora mogao zabiti, a ali je vratar Mainza uspio sačuvati nrežu. Olić je i dalje najkorisniji igrač Wolfsburga sa 8 golova i 2 asistencije.

Borussia Dortmund je “razbila” Werder sa 5-1, a strijelci za Borussiju bili su Robert Lewandowski (26, 85), Henrikh Mkhitaryan (41, 62) i Manuel Friedrich (48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večaras još igraju Hamburger – Hertha, a u nedjelju se sastaju Stuttgart – Augsburg, te Schalke – Hannover.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.