Poginuo Srnin i Eduardov suigrač, napadač Šahtara Maicon

Napadač ukrajinskog nogometnog prvaka Šahtara iz Donjecka i suigrač hrvatskih reprezentativaca Darija Srne i Eduarda Alvesa da Silve, Brazilac Maicon Pereira de Oliveira poginuo je u prometnoj nesreći u dobi od 25 godina, objavio je Šahtar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je talentirani nogometaš, te vedra i prijateljski nastrojena osoba. Volio je život i znao ga je učiniti pozitivnim i svjetlim. Tragična smrt odnijela je ovu lijepu osobu iz naših redova. To je veliko osiromašenje za sve nas. Šahtar izražava sućut Maiconovoj obitelji i prijateljima. Počivao u miru”, objavio je Šahtar.

Maicon je ove sezone bio na posudbi u Iličevcu iz Mariupolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.