Oporavila se majka Cristiana Ronalda: ”Pazite na svoje obitelji i voljene”

Foto: Instagram

Ponajbolji nogometaš današnjice, Portugalac Cristiano Ronaldo, nalazi se u rodnoj Madeiri. Napustio je Cristiano Italiju i Juventus kako bi bio uz majku koja je početkom ožujka  doživjela moždani udar, podvrgnuta je i operaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, majka poznatog nogometaša se oporavila te se sada osjeća dobro. Nedavno je izašla iz bolnice i, prema pisanju dijela španjolskih medija, u odličnom je stanju.

Cristiano Ronaldo je u nedjelju na Instagramu iskazao zahvalnost za činjenicu da mu se majka oporavila.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

Feeling very thankful to have my mum home from hospital and recovering. Look after your families and loved ones. #stayhomesavelives

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Osjećam se jako zahvalno što se mama vratila iz bolnice kući i što se oporavlja. Pazite na svoje obitelji i voljene.”

Ronaldo je objavio sliku s mamom i sestrama iz teretane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, portugalski reprezentativac izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, a uključio se i u borbu protiv pandemije koronavirusa te je financijski tu borbu podržao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.