Oreščanin: Izvukli smo pouke, ali ne odustajemo od svoje ideje

Utakmica 26. kola Prve HNL između GNK Dinama i HNK Gorice na stadionu u Maksimiru. Na slici trener Gorice Siniša Oreščanin. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Nakon poraza od Rijeke na domaćem terenu (3-4) nogometaši HNK Gorice krenuli su s pripremama za utakmicu 28. kola HT Prve lige protiv NK Varaždina. Utakmica se igra sutra u 17 sati na Gradskom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poraz od Rijeke teško nam je pao, ali iz njega smo izvukli pouke. Rijeka je iskoristila sve naše propuste, no već smo se okrenuli Varaždinu. Znamo kakav nas protivnik očekuje, to je momčad koja nas je pobijedila u našem posljednjem sudaru, a taj mi je poraz ostavio možda i najdublji ožiljak otkad sam došao ovdje – kazao je trener Siniša Oreščanin u najavi utakmice.

Zbog žutih kartona utakmicu će propustiti Aleksandar Jovičić, no u konkurenciju se vraćaju Musa Muhammed i Matija Dvornekovića.

– U tom porazu u Varaždinu bili smo dobri 60 minuta, no nakon toga smo pali i ostali bez bodova. Varaždin je pokazao da je kvalitetan i opasan, ali mislim da smo mi ovoga puta favoriti. Naravno, to moramo dokazati i na terenu, rekao je Jurica Pršir, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.