Otkriveni svi detalji Kalinićevog odlaska iz Rusije i što muči izbornika Dalića?

Foto: fah

Nikola Kalinić prvi je put prigovorio izborniku Zlatku Daliću ‘zašto Kramarić, a ne ja’ nakon utakmice s Brazilom, na što mu je izbornik objasnio kako je Andrej zabio 15 golova u Bundesligi i zaslužio je igrati. Taj eksces dogodio se nakon što je Dalić već ranije, za priprema u Rovinju, održao sastanak s igračima i naglasio im kako na SP neće voditi igrača koji osjeća bilo kakvu vrst nezadovoljstva ili nespremnosti, piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno od tada nije bilo nikakvih poremećaja sve do trenutka kada je Kalinića protiv Nigerijaca želio uvesti u igru, a ovaj je to odbio. Dražen Ladić pokušao ga je nagvoriti da ipak uđe, no on je to odbio.

Još je gore bilo jer Kalinić nije sa suigračima slavio pobjedu nad Nigerijcima. Nakon toga Dalić je cijeli dan čekao da mu se Kalinić obrati; prosvjedom, isprikom, bilo kakvim objašnjenjem, a Nikola ga nije ni pozdravio niti ga pogledao. Bio je Dalić spreman na bilo kakav, i najmanji znak kajanja, ostaviti Kalinića u Rusiji, no, Nikola nije spreman za to. Kad je vidio da nema pomoći sastao se s Modrićem i Ćorlukom i dobio potporu za svoju odluku.

Kalinić je nakon pakiranja stvari na grupu na WhatsAppu poslao poruku svim suigračima: ‘Želim vam sreću’, na čemu su mu zahvalila samo dvojica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić se nakon svega grize samo zbog jednoga – što u Rusiju nije pozvao Čopa ili Santinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.