Pale teške riječi: Habazin i Shields prvi put oči u oči nakon incidenta

Foto: Ivana Habazin/Instagram

Svjetska prvakinja u srednjoj kategorije Amerikanka Claressa Shields i hrvatska boksačica Ivana Habazin, bivša svjetska prvakinja u velteru, susrele su se prvi put na konferenciji za novinare nakon njihovog otkazanog meča početkom listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konferencija za medije bila je uvertira za meč koji će se održati u noći s petka na subotu po srednjoeuropskom vremenu u Atlantic Cityju.

Pobjednica će osvojiti dva pojasa – WBC i WBO titule u supervelter kategoriji, piše HRT.

Podsjetimo, njihov meč je otkazan jer je brat američke boksačice napao trenera Ivane Habazin Bashir Alija na vaganju u Flintu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Garantiram da će sve biti gotovo prije šest rundi, to kažem jer udaram drugačije. Brža sam i jača. Svi znaju da ono što se dogodilo u Flintu ne predstavlja ono što ja radim. Ne radim takve stvari izvan ringa, rekla je Shields.

– Ivana nema šanse, žao mi je, ali govorim istinu. Nakon što ju pobijedim neće joj se sjećati ni imena, dodala je američka boksačica.

Habazin je izjavila kako je sigurna da su svi uzbuđeni zbog borbe. Rekla je da Shields nije najbolja boksačica svih vremena, nego najveća nasilnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Može ona pričati što god želi, ali u petak neće napraviti ništa jer ću ju nokautirati. Lav ne brine o mišljenju ovce, tako da uopće ne razmišljam o njoj, rekla je Habazin.

– Ne brinu me suci, znam što trebam napraviti. Nikad nisam bila spremnija, ne mislim da će biti lako i spremna sam za to. Bit će pravi spektakl i suci će biti pošteni, ali neću im uopće dati da donesu odluku, zaključila je hrvatska boksačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.