Pandemija koronavirusa Italiju dovela na rub kolapsa: Legendarni Paolo Maldini i njegov sin Daniele imaju koronavirus

Foto: Snimka zaslona

Pandemija koronavirusa u Italiji se rasplamsala do nezapamćenih razmjera, samo u posljednja 24 sata u susjednoj državi preminulo je gotovo 800 ljudi, točnije 793, a novozaraženih je oko 6500.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pandemija opasnog virusa ne bira tako su posljedice i na sport katastrofalne. Odgođena su brojna sportska natjecanja diljem svijeta, Europsko nogometno prvenstvo, Roland Garros, nacionalna prvenstva su u prekidu, a sve se glasnije govori o odgodi Olimpijskih igara.

Opasnim virusom zaražena je i legenda talijanskog nogometa, bivši suigrač Zvonimira Bobana u Milanu, Paolo Maldini te njegov sin Daniele Maldini, objavio je to danas na svojoj stranici te putem društvenih mreža Milan.

Kako javljaju talijanski mediji Paolo Maldini i njegov sin u dobrom su stanju te su već dva tjedna u samoizolaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Italija je europsko žarište pandemije koronavirusa, ukupno je preko 4000 ljudi preminulo u toj zemlji od šezdesetak milijuna stanovnika od početka pandemije, a preko 45 000 ih je zaraženo.

Odrazilo se, kako smo već spomenuli, to i na sport, naime, Daniele Rugani bio je prvi nogometaš zaražen koronavirusom u Serie A,  nakon njega pozitivan na koronavirus bio je Blaise Matuidi, zbog čega je talijanski prvak Juventus 121 igrača i ostale članove kluba prebacio u 14-dnevnu karantenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.