Pašalić nakon poziva u reprezentaciju: San mi se ostvario u sekundi

Foto: HNK Rijeka

Marco Pašalić pozvan je u hrvatsku reprezentaciju za posljednje dvije utakmice u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poziv me pozitivno iznenadio, da se sve tako može brzo promijeniti i san ostvariti u sekundi, rekao je Pašalić.

– Ovo je motivacija da budem još bolji, ali uvijek dajem 100 posto i mislim da to svi vide i tako ću igrati za reprezentaciju ako dobijem minutažu, ustvrdio je Pašalić, koji uoči poziva nije bio ni na pretpozivu.

Krilni napadač Rijeke konkurirat će za dvoboje Vatrenih 18. studenoga u Rigi protiv Latvije te tri dana poslije u Zagrebu protiv Armenije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ispred nas su dvije važne utakmice, vjerujem kako ćemo ih odraditi maksimalno s puno energije i osvojiti šest bodova. Imat ću čast upoznati dečke o kojima sam sanjao. Kada sam potpisivao ugovor s Rijekom imao sam osjećaj da mogu ostvariti velike stvari, da imamo dobru momčad. Bila je to moja najbolja odluka u životu.

Treći igrač Rijeke u reprezentaciji

Pašalić je treći igrač Rijeke u reprezentaciji nakon Nediljka Labrovića Marka Pjace.

– Bit će mi lakše jer su oni u reprezentaciji, vjerujem da ću se i ja uklopiti. Sretan sam i zahvalan što sam dobi poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić će se priključiti reprezentaciji koja je već odradila večerašnji trening na Maksimiru. Polovica Dalićevih izabranika trenirala je na Hitrec Kacijanu, dok je ostatak ostao u teretani, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.