Pavić i Mektić: “Drago mi je da se od nas očekuje pobjeda protiv Đokovića, to govori o nama”

Foto: fah

Mate Pavić i Nikola Mektić potvrdili su pobjedom nad Novakom Đokovićem i Filipom Krajinovićem, kojom su Hrvatskoj donijeli plasman u finale Davis CUpa, da su najbolji teniski par svijeta. Od njih se i očekivala pobjeda, što i njih malo čudi, jer zna se tko je bio na drugoj strani – najbolji tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne znam što bih rekao, meni je drago da se to očekuje od nas, u jednom ovakvom polufinalu protiv jednog Đokovića, da ljudi očekuju pobjedu, to nešto govori o nama. No to je zaista daleko od istine, svaki meč treba odraditi. Mi smo ovaj meč odradili fantastično od prvog do zadnjeg poena, inače je to moglo vrlo lako otići u drugom smjeru, rekao je Mektić.

Pavić je odgovorio na pitanje o sjajnom servisu hrvatskog dvojca, nisu ga nijednom ispustili već četvrti meč zaredom:

– Znači nam to jako puno, to je nekako odrađeno pola posla, kad smo tako suvereni na servisu. Imali smo tokom sezone neke periode, u Wimbledonu recimo, kad smo bili suvereni tako na servisu, evo sad i Davis Cup, četvrti meč zaredom nismo izgubili servis, bili smo suočeni samo s jednom break-loptom na kraju meča. Jako dobro serviramo, jako dobro igramo na našim servis-gemovima, tako da pola posla odradimo tu, a onda smo jednostavno jako opasni, dobri smo igrači i jako smo opasni na reternu, pa je jako teško našim protivnicima, kaže Mate Pavić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.