Pedro hvali novog trenera Sarrija i uspoređuje ga sa Guardiolom

Foto: fah

Napadač Chelseaja Pedro (31) izjavio je kako je nogometna filozofija novog trenera Maurizija Sarrija slična onoj Pepa Guardiole, objavili su u subotu britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 “Momčad igra bolje, kao da su nam skinuli lance s nogu. Sarri i Guardiola imaju slične poglede, to je gotovo isto kao kad sam igrao u Barceloni dok ju je vodio Guardiola. Bivši trener Antonio Conte inzistirao je na kompaktnosti i kad smo se branili to smo činili na svojoj polovici. Kod Sarrija stvari su se promijenile i sada igramo visoki presing i kad osvojite loptu lakše stvarate gol-šanse. Sarri također inzistira na većem posjedu lopte, te boljem kretanju igrača između linija”, objasnio je Pedro.
Nakon pet kola Premier lige Liverpool i Chelsea imaju maksimalan učinak, s tim da londonski klub ima bolju gol-razliku (14-4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.