Pep Guardiola: ‘Ako ne osvojimo Ligu prvaka, smatrat će me promašajem’

Foto: fah

Pep Guardiola danas u 17:30 sati s Manchester Cityjem gostuje kod Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošla sezona bila je izvanredna za nas, ali ljudi nam spočitavaju to što nismo osvojili Ligu prvaka. Prema tome će me suditi, ako je ne osvojimo u mojem završnom razdoblju ovdje, smatrat će me promašajem. To mi je jasno”, rekao je Guardiola, a prenosi BBC Sport.

Inače, City je redovito ispadao u četvrtfinalu Lige prvaka, redom od Monaca, Liverpoola i Tottenhama, svog današnjeg suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.