Perić: Ovo je veliki vjetar u leđa pred veliki derbi 14.12.2023. 23:28 Autor: K.L.

Foto: fah

Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su prolazak u doigravanje Konferencijske lige pobjedom protiv Ballkanija, a prvi pogodak na utakmici zabio je Dino Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sretan sam zbog pogotka, ali najbitnija su tri boda i prolazak te proljeće u Europi. Malo su nas iznenadili s tim visokim presingom, možda smo mi više griješili to prvo poluvrijeme, ali najvažnije da im nismo dali nikakve šanse. Pogodak je prelomio utakmica, pa je bilo samo lakše, rekao je Perić te dodao:

– Ne mogu reći da je bilo straha, ali vidjeli ste koliko se opustimo kad zabijemo gol. Svima znači to europsko proljeće, postajala je kočnica, ali otvorilo se nakon prvog pogotka i radujemo se europskom proljeću.

Istaknuo je da je dosad ovo bila turbulentna sezona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Više rezultatski turbulentna, neke stvari su se mogle okrenuti i na našu stranu počevši od prvog kola. Ovo je veliki vjetar u leđa pred veliki derbi, vjerujemo u nas te da ćemo ostvariti šestu pobjedu u ovoj polusezoni, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.