Peternel o izostanku dočeka vaterpolista: ‘Tomašević zna otvoreno lagati’

Peternel
Foto: fah

Igor Peternel, predsjednik Domovinskog pokreta Zagreb i potpredsjednik Gradske skupštine, komentirao je sramotno ponašanje i jednako tako nesnalaženje aktualne zagrebačke gradske vlasti – Možemo i SDP-a glede nesuđenog dočeka svjetskim prvacima, hrvatskim vaterpolistima nakon povratka s SP-a u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Oni doček sigurno ne bi organizirali jer su bili maksimalno okupirani prosvjedom koji su radili. Nisu imali ni kapaciteta ni vremena baviti se nekim drugim ozbiljnim događajem. A i da su imali vremena oni to ne bi napravili jer ne bi htjeli da taj drugi događaj po svojoj masovnosti i pozitivnoj vibraciji zasjeni njihov događaj. To su namjerno ignorirali kako doček vaterpolista ne bi zasjenio njihov prosvjed koji su brižljivo pripremali i koji im je bio biti ili ne biti”, kaže Peternel te je nastavio komentirati najnoviju sramotu i skandalozno ponašanje radikalne ljevice koja vlada hrvatskim glavnim gradom.

> Ovako se Tomašević pravda za sramotan pristup svjetskim prvacima

“Da je na vlasti Domovinski pokret, pa čak i HDZ, možda i SDP, i da se dogodio ovaj propust s vaterpolistima oko toga bi se dignula tolika graja upravo u onim medijima koji spuštaju lopticu danas. Oni su ih doveli na vlast i štititi će ih koliko god mogu. I oni to znaju. Tomašević zna otvoreno lagati, izreći ono što Turudić ne smije, a da mu se to ne secira. Tomaševića i njegovu platformu se zbog ideologije i načina na koji su došli na vlast štiti. I to će se nastaviti dok se ne pojavi netko novi koga oni vide kao dostojnu zamjenu”, rekao je Peternel u podcastu Velebit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik gradske Skupštine samo je jedan u nizu koji na sličan način komentira trenutačno ponašanje vladajuće strukture u Gradu Zagrebu, koja se u nepune tri godine, u gotovo bezbroj navrata potvrdila potpuno nedoraslom za upravljanje tako velikim gradom i tako velikim sustavom. Uoči lokalnih izbora 2021. godine Možemo je govorio isključivo o komunalnim problemima, pritom i odbijao svaku raspravu o ideologiji tvrdeći kako ih to ne zanima, međutim, pokazalo se da je ideologija, ona ekstremno ljevičarska, jedino što ih zanima i jedino o čemu, iz svoje pozicije gledajući, znaju i žele raspravljati.

Zagreb zahvaljujući takvoj vlasti nije organizirao doček hrvatskim vaterpolistima, međutim, ostali hrvatski gradovi poput Dubrovnika, Splita i Šibenika napravili su to kako dolikuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.