Petrović: Za nas je najvažniji 10. rujan i utakmica osmine finala

Foto: fah

Izbornik nije bio nezadovoljan viđenim na utakmici protiv Mađara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ovo je bilo otvaranje prvenstva Europe. Vidjeli ste jučer što to znači i kolike su tenzije. Znao sam da neće biti lako, da ćemo imati nekih problema, no nisam očekivao da ćemo patiti u dva segmenta igre. Najprije, skok u obrani i previše izgubljenih lopti, a drugi problem je što su nas s peticama sjajno razvlačili, najprije preko Hange, a onda preko Vojvode. Mislio sam da neću morati posezati za igrom s dvije četvorke, no morao sam spariti Šarića i Bendera i vidjeli ste da je to na kraju izgledalo puno bolje”, kazao je Aco.

”Da je svaki početak ovako velikog natjecanja težak vidjelo se najbolje po Šariću. Prva dva tri napada odigrao je jako loše. Sjeo je na klupu i resetirao se i to je onda bilo to. Najvažnije da sutra protiv Rumunjske dobijemo što lakše jer za nas je najvažniji 10. rujan i utakmica osmine finala. Bude li svaka utakmica ovako na nož, neće biti dobro- Volio bih da što odmorniji dočekamo taj 10. rujan tako da očekujem da će sutra protiv Rumunjske participirati oni igrači koji su danas igrali nešto manje. Rumunjska je reprezentacija limitirana igračkom kvalitetom i vjerojatno će se braniti zonom. Njima je ključna utakmica protiv Češke večeras, jer ako misle proći, nešto moraju i dobiti. Tako da ćemo večeras vidjeti koliko mogu. Nama je današnja utakmica bila dobar trening za naviknuti se igrati pred gostujućom publikom. Danas ih je bilo dvije tisuće, sutra će ih biti 10″, zaključio je u razgovoru za HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.