Pique: ‘Kad imaš snažnog predsjednika onda igrač igrač tu ne može puno’

Foto: fah

Gerard Pique dao je intervju za Post United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veliki klupski igrači, poput Ramosa i Messija, ne odlučuju o svemu. Sigurno je da se njihovo mišljenje uvažava i da mogu utjecati na neke odluke, ali ne previše. Kad imaš snažnog predsjednika, koji je jak i koji ima jasne ideje, onda igrač tu ne može puno. Mislim da su Ramos i njegovi pregovori o ugovoru najbolji primjer. Real ima ozbiljnog predsjednika koji zna što hoće i ne misli odstupiti”, rekao je Pique i dodao:

“Nas dvojica smo u dobrim odnosima. Čujemo se tu i tamo, ali ja sam generalno dobar sa svima iz Madrida. Imam i dresove od Ronalda, Benzeme, Ramosa i još neke, ali ih nikad nisam navukao na sebe. To bi bilo previše.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.