Sin Piquea i Shakire u emisiji nosio hrvatski dres

Foto: snimka zaslona

Na društvenim mrežama aktualan je video iz emisije u kojoj je sudjelovao legendarni branič španjolske reprezentacije i jedna od ikona Barcelone Gerard Pique i njegov sin Milan kojeg je dobio s pjevačicom Shakirom. Maleni je stigao u dresu hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorilo se o novitetima u ligi koju je osnovao, a u kojoj influenceri i bivši nogometaši igraju nogomet. Istaknuo je kako će zaigrati i jedan aktivni španjolski nogometaš, ali pod maskom. Maleni Milan zamalo je otkrio o kome je riječ.

Pique je prije dva mjeseca otišao u mirovinu.

“Nogomet mi je dao sve. Barcelona mi je dala sve. Vi, navijači, dali ste mi sve. I sad, kad su svi dječački snovi ostvareni, želim vam reći da sam odlučio kako je stiglo vrijeme za privesti ovaj put kraju. Uvijek sam govorio da za mene neće biti drugog kluba osim Barce. Tako će i biti”, rekao je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.