Pobjede Vekić, Tomljanović, Dodiga i Karlovića koji ide na Federera

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u 2. kolo velikog ATP turnira u Miamiju, on je u 1. kolu svladao Francuza Paul-Henrija Mathieua sa 7-6 (3), 7-6(5). Bio je ovo treći međusobni dvoboj Karlovića i Mathieua i druga pobjeda našeg igrača. U 2. kolu Karlović će igrati protiv Švicarca Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u 2. kolo velikog ATP turnira u Miamiju, on je u susretu 1. kola svladao Kazahstanca Andreja Golubeva sa 4-6, 6-1, 6-4 nakon dva sata igre.

Dodig je u prvom setu dva puta gubio servis, ali u preostala dva seta još samo je jednom pokleknuo na svom početnom udarcu i stigao do druge pobjede u isto toliko dvoboja protiv Golubeva. Zanimljivo, i prvi su put igrali u 1. kolu Miamija i to prije tri godine. I tada je prvi set dobio Golubev, a meč je pripao Dodigu.

U 3. setu Golubev je poveo sa 2-0, ali uslijedila je Dodigova serija od četiri gema zaredom kojom je preokrenuo stanje na terenu. U 2. kolu Dodig će igrati protiv Nijemca Floriana Mayera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomljanović bolja od Mladenović

Hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović plasirala se u 2. kolo velikog WTA turnira u Miamiju nakon što je u susretu 1. kola svladala Francuskinju Kristinu Mladenović sa 7-6 (4), 6-4.

U 2. kolu Tomljanović će igrati protiv Španjolke Garbine Muguruze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada hrvatska tenisačica, 17-godišnja Donna Vekić plasirala se u 2. kolo velikog WTA turnira u Miamiju, ona je u susretu 1. kola svladala 26 godina stariju Japanku Kimiko Date-Krumm sa 7-6 (2), 6-2 za sat i 37 minuta igre.
Nakon izjednačene igre u prvom setu i do rezultata 2-2 u drugom, Vekić je dobila posljednja četiri gema i stigla do vrijedne pobjede.

U 2. kolu Vekić će igrati protiv Ruskinje Svetlane Kuznjecove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.