Pogledajte tko spašava koljena Cro Copu: “Desetu operaciju moramo okruniti nekim kumstvom”

Foto: Facebook

Mirko Filipović mjesec dana nakon osvajanja a Rizin Grad Prixa u Japanu završio je na operacijskom stolu liječničkog tima Dragana Primorca i Damira Hudetza sanira rane koje s godinama pokupio u ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U koljeno su mu aplicirane vlastite matične stanice, preuzete iz trbušnog masnog tkiva. Tako je kod doktora Hudetza odradio već sedmu operaciju. Pao je dogovor da će desetu obilježiti kumstvom.

“Dragi prijatelji,jucer sam u Specijalnoj bolnici Sv.Katarina uspjesno obavio zahvat na koljenu.Dr.Hudetz je primjenio najnoviju metodu koja se koristi u ortopediji i koja se obavlja samo u Sv.Katarini ,tzv ‘Lipogems’ odnosno aplicirane su mi moje vlastite maticne stanice(sta god to značilo,jer 99,9% vas kao ni ja sam nema pojma sta je to i kako tocno djeluje?)a koja daje izvrsne rezultate.problem je bio sto se te maticne stanice uzimaju iz masnog tkiva sa trbuha a kojeg ja nisam imao dovoljno pa je bilo povuci potegni al nekako je legendarni dr.Hudetz (moj veliki frend i kralj ortopedije) uspio nagrecati dovoljno da sve obavimo.ovo je dr.Hudetzu bila 7 operacija na meni(stopalo,ruka i 5 puta koljeno).pao je dogovor da desetu moramo okruniti nekim kumstvom?.inace dr.Hudetz je ovaj zgodni lik sa moje lijeve strane a sa desne je dr.Primorac!”, napisao je Cro Cop.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.