Pojačanje za Vatrene: Petar Sučić odbio BiH i izabrao hrvatsku reprezentaciju

Zagreb, 6.3.2024 - Konferencija za medije GNK Dinamo uoči utakmice UEFA Europa Konferencijske lige Dinamo – PAOK. Na slici Petar Sučić. Foto Hina/ Dario GRZELJ/ dag

Jedan od najboljih nogometaša Dinama, mladi Petar Sučić, odlučio je u budućnosti nastupiti za hrvatsku reprezentaciju. Treba iskreno reći kako se takav rasplet i očekivao, ipak je hrvatska reprezentacija jedna od najboljih u Europi a Sučić ima uz bosansko-hercegovačko i hrvatsko državljanstvo. Sučiću je tek 20 godina te i dalje može igrati za U-21 reprezentaciju koju vodi izbornik Dragan Skočić. No u budućnosti se, naravno, može nadati, posebno ako ovako nastavi, pozivu Zlatka Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brza reakcija HNS-a

HNS je, podsjetimo, brzo reagirao te je dogovorio sa Sučićem da odbije poziv iz BiH i da bude na raspolaganju hrvatskim izbornicima, a postoji mogućnost da već na ljeto zaigra za seniorski sastav naše reprezentacije na Euru. Hrvatska se plasirala, BiH nije te je i to jedan od razloga što je sve prošlo kako se zapravo očekivalo. Naravno da je ovo sjajan potez HNS-a s obzirom kako je na sličan način realizirano da mladi nogometaš Hajduka Niko Kristian Sigur izabere Hrvatsku umjesto Kanade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.