Poljud će biti pun za najveći derbi hrvatskog nogometa: ‘I u dobru i zlu navijači budite uz nas’

Foto: Robert Matić / HNK Hajduk

Nekoliko sati prije početka najvećeg derbija hrvatskog nogometa, Hajduk – Dinamo na Poljudu, iz Hajduka su javili kako su rasprodane i sve ulaznice za istočnu tribinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugim riječima, danas, u subotu, u podne na blagajnama se moglo kupiti još samo 600 ulaznica. Dakle, stadion na Poljudu će biti pun te bi ugođaj mogao biti kakav i dolikuje najvećem hrvatskom derbiju.  Hajduk pobjedom protiv Dinama može puno toga dobiti, privremeno preuzeti vrh prvenstvene ljestvice na kojem ih godinama nije bilo.

Uoči derbija trener Hajduka, Damir Burić, poručio je navijačima:

”Navijači, i u dobru i u zlu budite uz nas. Bez obzira kako se odvijala situacija na terenu, neka stoje iza momčadi, mi uvijek dajemo sve od sebe, nismo se predavali ni nakon lošeg rezultata, ni s igračem manje, i to je bilo vidljivo. Nekad nemate sreće, mi je moramo kroz rad, kroz mentalitet i temperament okrenuti na našu stranu. Zajedno možemo puno toga napraviti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da su se Dinamovi nogometaši za veliki hrvatski derbi zagrijavali – nogo tenisom. Polako se atmosfera velikog derbija osjeća u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.