Na Poljudu raspad sistema: Nakon Pušnika iz Hajduka odlazi i sportski direktor kluba, nezadovoljan neprofesionalnim curenjem informacija?

Foto: fah

Nakon što je Hajduk ispao iz Kupa, i to od gradskog rivala Splita, pokrenula se lavina koja je pomela trenera Marijana Pušnika, no, to nije sve, odlaskom Pušnika navodno lista onih koji će otići se produljuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sportski direktor Hajduka Mario Branco navodno također pakira kofere i odlazi iz kluba i to nakon što je u javnost procurila otpremnina slovenskom treneru koja iznosi 75 000 eura. Bila je to kap koja je prelila čašu strpljenja sportskog direktora Hajduka koji je dan ranije, a nakon Pušnikove smjene, dobio bezrezervnu potporu čelništva Hajduka.

Branco, Portugalac koji istupa poput pravog profesionalca, što i jeste, nezadovoljan je curenjem informacija, što smatra neprofesionalnim odnosom prema klubu i njemu osobno. Navodno vodstvo Hajduka već duže vrijeme nije jedinstveno u svojim stavovima, dok detalji,  poput pregovora s igračima i menadžerima, sve više i sve neprofesionalnije cure u javnost. Nema rezultata, a ni perspektiva, barem što se tiče ove sezone, nije blistava s obzirom kako je Hajduku Kup bio jedna prilika za trofej, pored Rijeke i Dinama nemoguća je misija očekivati da će se Splićani boriti za naslov, koji splitski klub zaobilazi već desetak i više godina.

Sportski direktor Hajduka smatra da ovakvo ponašanje čelništva kluba dovodi u pitanje njegov kredibilitet u nogometnom svijetu, u kome osim sportskog rezultata, sportskog direktora drži jedino kredibilitet, a koji je dosad imao u Splitu, zbog čega je i doveden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, danas će se u 12 sati na Poljudu sastati Nadzorni odbor, koji bi trebao izglasovati ime novog trenera. U javnosti se barata s nekim imenima, pa čak i s Portugalcem Marcom Silvom, no, zasad se nitko se usuđuje prognozirati. Hajduk je svakome izazov, ali u ovom trenutku, u ovakvoj situaciji, Hajduk je i put u neizvjesnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.