Ponajbolji belgijski nogometaš Eden Hazard propušta Europsko prvenstvo?

Foto: fah

Nažalost, obistinila su se ne baš najbolje prognoze kad je u pitanju belgijski reprezentativac i nogometaš Reala, Eden Hazard. Naime, jedan od najboljih nogometaša prošlog Svjetskog prvenstva u Rusiji igranog prije dvije godine neće ove sezone više igrati za Real, a prema svemu sudeći preskočit će i Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, belgijski nogometaš je prije tri mjeseca ozlijedio gležanj, a po povratku je doživio i napuknuće fibule u gležnju. Dogodilo se to protiv Levantea nakon čega je operiran u Dallasu. Prema pisanju španjolskog AS-a, koji donosi prve prognoze, Hazarda na terenu neće biti od dva i pol do tri mjeseca. Objektivno, šanse postoje da zaigra za Belgiju na Euru, no, nisu velike. Ako se i vrati na vrijeme u kakvoj će Hazard biti formi?

Podsjetimo, Europsko prvenstvo igra se od 12. lipnja do 12. srpnja.  Dio medija pišu kako bi Hazardu mogao ”pomoći koronavirus”, naime, postoji mogućnost da se zbog toga Euro 2020. odgodi, naravno, u slučaju daljnje epidemije.

Podsjetimo, Eden Hazard je prošlog ljeta iz londonskog Chelseaja stigao u Real, u petnaest odigranih utakmica za kraljevski klub zabio je tek jedan gol te u pet navrata asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.