Ponovno ga zaustavila ozljeda: Hoće li Dejan Lovren napustiti Liverpool i koje su moguće kombinacije?

Foto: fah

Iako je ponovno izborio svoje mjesto pod Suncem u Liverpoolu, odnosno vratio svoju standardnu poziciju koju je u prvom dijelu polusezone izgubio, Dejan Lovren zbog ozljede, koja bi mogla ponovno ugroziti tu poziciju, nije sudjelovao u osvajanju naslova svjetskog klupskog prvaka koji je Liverpool uspio osvojiti.  Lovren je trenutno na oporavku, a u to vrijeme njemački stručnjak Jurgen Klopp isprobao je neke druge mogućnosti, priliku je tako dobio i Englez Joe Gomez

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, odmah se krenule priče o odlasku Lovrena s Anfielda, tim prije što se Gomez svoju priliku uspio iskoristiti, njemački stručnjak tako na mjestu koje u momčadi drži hrvatski reprezentativac ima adekvatnu zamjenu. Tim tragom krenuo je i ESPN koji piše kako bi Lovren godinu dana prije isteka ugovora, dakle, idućeg ljeta, mogao napustiti Liverpool. No, već se duže vrijeme kroz medije provlači spekulacija o odlasku hrvatskog braniča, sve je zasad ostalo na spekulacijama.

No, kako bilo da bilo priča koju je ESPN plasirao drži vodu utoliko što Lovrenu ugovor s Liverpoolom ističe 2021. godine, iduća 2020. godina prava je prilika, i posljednja, redsima, da na njemu nešto zarade. Podsjetimo, Lovren će na ljeto napuniti 31 godina, to i nije puno za braniča, primjerice, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo stariji su od Lovrena a igraju sjajno. Kako smo već spomenuli ovog se ljeta već spekuliralo s Lovrenovim odlaskom, a navodno je u ozbiljnim kombinacijama bila Roma, koja je spremna za Hrvata ponuditi 25 milijuna eura.  U kombinacijama je navodno i Milan, našeg Zvonimira Bobana, koji pokušava, a zasad bez uspjeha, vratiti milanski klub na stare pobjedničke staze. ESPN piše da je i Klopp popustio te da je sada ipak spreman pustiti hrvatskog reprezentativca. Ipak, i dalje, s obzirom kako je do ljeta još dosta vremena, sve je u sferi nagađanja. Lovren, što je najvažnije, želi ostati u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.