Ponovno se ‘urotili’ protiv Srba: Zašto svijet ne slavi nogometne pobjede reprezentacije Srbije koja već 20 godina nije bila na Euru?

Foto: fah

Nažalost, svijet se, kako to već ciklički ide svakih nekoliko godina, urotio protiv Srba i ponovno je Srbija ugrožena, ovog puta, srećom, samo nogometno, a nemaju u Beogradu i pašaluku nogometnog Vojislava Šešelja kako bi ih spasio od bjelosvjetske zavjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, o čemu se radi? Reprezentacija Srbije, kako smo već pisali, sinoć je u Oslu pobijedila favoriziranu Norvešku, i to favoriziranu samo zbog Haalanda te se još jednom potvrdilo kako u momčadskom sportu, ako niste Maradona ili Dražen Petrović, jedan igrač ne znači puno. I doista, Srbija je zasluženo pobijedila Norvešku, nema nikakve dvojbe, Norvežani su mogli stradati i puno prije produžetaka. Pobjeda u Norveškoj izazvala je euforiju u ”Kokezaniji”, posebno su u deliriju tabloidi srpskog diktatora Aleksandra Vučića, ti isti tabloidi, poput tabloida Alo.rs, koji je uz Informer jedan od najskandaloznijih tabloida ovog dijela Europe, napadaju sve oko sebe, naravno, Hrvatska im je kao i uvijek prva na meti, ali ni svijet nije pošteđen, zbog činjenice da se NE divi nogometnim uspjesima srpske nogometne reprezentacije.

Srbijanski mediji tako pišu: “Bruka i sramota, svijet tuguje radi nas”

I eto vam, svjetske zavjere protiv Srbije, kakve svako malo cijeli svijet smišlja ne bi li Srbiju zaustavio na putu općeg blagostanja i demokratizacije. Koliko god se Vučić trudio, taman kad stigne na korak do najvećih uspjeha, svijet ga zaustavi, iako je jedino Vučić dobio kemijsku olovku od predsjednika Donalda Trumpa, svijetu to ništa ne znači. Srbija je na korak do Europskog prvenstva, no još tamo nije stigla, treba im tek još jedna pobjeda. Vučićev tabloid Alo tako na svom portalu navodi kako  svijet tuguje jer je Srbija slavila, odnosno zato ”što je razbila Halaanda i njegove suigrače”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto da se ljudi iz svijeta nogometa dive našim majstorima i odličnoj igri, oni pate što Haaland neće igrati na Europskom prvenstvu!? Mnogi priznati mediji u svijetu tužno su i pisali o ispadanju Norveške“, piše Alo.

Više, dakle, nije dovoljno da svijet, pa onda i Hrvatska, slavi srpske uspjehe već je nužno da se tim uspjesima svijet divi.

“Bruka i sramota. Svijet nogometa pati što je Srbija razbila  Haalanda i njegove suigrače“, stoji u naslovu istog, a napao je Alo i hrvatske medije jer su oni, poput portala Narod.hr, smatrali kako je Srbija autsajder protiv Norveške. Još se Srbija nije ni plasirala na Europsko prvenstvo, a već se vide na europskom tronu, Vatrene su već pobijedili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No o kojim oni nogometnim uspjesima govore? Srpska reprezentacija dvadeset godina nije bila na Euru, od 2000. godine, s druge strane, Vatreni nisu igrali te 2000. Europsko prvenstvo, ali zato jesu 2004., 2008., 2012, 2016., a igrat će i 2021. Da ne spominjemo svjetska prvenstva i činjenicu da se srpska nogometna reprezentacija ni na koji način ne može mjeriti s ozbiljnim nogometnim reprezentacijama. Naime, nikad nisu stigli dalje od osmine finala, a bilo ih je jako, jako rijetko na svjetskim nogometnim predstavama.

Daleko bi nas odvelo kada bi sada nastavili pisati o ”uspjesima” srpskih klubova od raspada komunističke Jugoslavije, a u okviru europskog nogometa.

Dakako, Srbija nije uspjela napraviti puno više, od ovih epohalnih uspjeha, samo zbog svjetske zavjere, ljubomorni nogometni svijet uvijek bi ih zaustavljao u njihovom pobjedničkom pohodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.