Potpisan ugovor o suradnji specijalne bolnice Sv. Katarina i HNS-a

Foto: Snimka zaslona

Sponzorski ugovor između specijalne bolnice Sv. Katarina i Hrvatskog nogometnog saveza potpisan je u ponedjeljak u Opatiji, čime se produžuje suradnja prema kojoj je ova ustanova službena bolnica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovore su potpisali izbornik hrvatske nogometne reprezentacija Zlatko Dalić i predsjednik Upravnog vijeća bolnice Dragan Primorac.

Dalić je nakon potpisanog ugovora ustvrdio da se HNS veseli nastavku suradnje, kazavši “Nadamo se da ćemo usluge bolnice koristiti što manje. No, u slučaju potrebe znamo da smo u sigurnim rukama”.

Dragan Primorac je istaknuo da je specijalna bolnica Sv. Katarina nastava baza četiriju hrvatskih fakulteta i suradna ustanova vodećih svjetskih medicinskih ustanova. Posebno vrijedni su rezultati djelovanja bolnice na oporavku i očuvanju zglobova i hrskavice, kazao je. Ravnatelj bolnice Igor Borić je naglasio da nema nijednog vrhunskog hrvatskog sportaša koji nije koristio njene usluge, a da se mnogo njih i redovno vraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici specijalne bolnice Sv. Katarina su izborniku Zlatku Daliću i reprezentativcima darovali prigodne ručne satove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.