Povratak Andrije Balića! Pogledajte kakve golove daje Hajdukov ‘dragulj’!

Iako je mladi nogometaš Hajduka i Hrvatske U-19 reprezentacije pauzirao mjesec dana zbog ozljede zgloba, to ga nije zaustavilo da po povratku na teren nastavi s dobrim igrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon oporavka, trener Hari Vukas dao mu je priliku protiv Osijeka od 60. minute, a balić je samo četiri minute kasnije postigao pogodak za 2:0. Hajduk je slavio na kraju s 3:2, a pogodak Balića je najljepši na utakmici.

“Mjesec dana bez utakmica bilo je malo previše. Bio sam željan igre i golova, a očito da ova pauza nije ostavila traga na mojoj formi. Sretan sam zbog toga”, rekao je poslije utakmice Andrija Balić za službenu stranicu Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi veznjak procjenjen je prema portalu Transfermarkt na 1,5 milijuna funti, a toliko su za njega prošle zime nudili Tottenham i dortmundska Borussia, međutim u Hajduku nisu htjeli ni čuti za “kikiriki” iznose.

Eurogol Osijeku bio je šesti ovosezonski pogodak Andrije Balića u dresu Hajduka. “Hrvatski Pirlo”, kako mu tepaju navijači jer izgledom, pozicijom i načinom igre podsjeća na sjajnog talijanskog veznjaka, postigao je četiri pogotka u prvenstvu (od njih jedan Dinamu) i dva u Kupu. Odigrao je ove sezone 14 utakmica, točnije 617 minuta, u kojima je upisao skromne dvije asistencije.

Iako brojke i nisu na razini vrhunskih nogometaša, treba uzeti u obzir njegove godine i vrlo kratku seniorsku karijeru, tada one dobivaju na snazi, a Balić na cijeni. Ako mladić ostane u Hajduku i iduće godine, vrlo je vjerojatno kako će se one poduplati, ako ne biti i daleko bolje. Potencijal koji Hajduk ima u svojim “draguljima”, Baliću, Vlašiću, Kišu, Malokuu, Juranoviću i Bašiću trebao bi biti garancija dobrih igara, sjajnih pogodaka i napokon pravog rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.