Povratak Sammira: U kakvoj je formi nogometaš koji je oduševljavao ali i u očaj bacao navijače?

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, bivši nogometaš Dinama, hrvatski Brazilac, Sammir, vraća se u Prvu hrvatsku nogometnu ligu. Naime, Sammir će uskoro postati nogometaš Lokomotive. Sve je načelno dogovoreno, a nogometaš koji je svojedobno u dresu Dinama sjajnom igrom oduševio Europu, mislimo na utakmicu Dinamo – Villarreal na Maksimiru, želi se vratiti u Hrvatsku te je u stalnom kontaktu s vodstvom zagrebačke Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sammir ima 32 godine, dakle, nije puno budući da igrači danas puno duže ”traju” nego primjerice prije tridesetak godina, međutim, s obzirom na način života pitanje je u kakvoj je formi. Posljednju je sezonu odigrao u brazilskom drugoligašu Sport Club iz Recifea. U Lokomotivu dolazi kao slobodan igrač te će potpisati jednogodišnji ugovor i već u startu će biti plaćen kao igrači iz najvišeg platnog razreda Lokomotive.

Podsjetimo, u Lokomotivi je prosječna mjesečna plaća nogometaša 35 000 kuna neto, najbolje plaćeni igrači zarađuju oko 70 000 kn svaki mjesec, uz osnovnu plaću Sammir će imati i dodatne bonuse koji će biti temeljeni prema broju nastupa i postignutih pogodaka.

”Kako sad stvari stoje, Sammir postaje naš igrač. Brzo smo se dogovorili i preostalo je samo potpisivanje ugovora. Nadam se da je Sammir u dobrom tjelesnom stanju te da smo povukli dobar potez. Očekujem da će bivši hrvatski reprezentativac biti opipljivo pojačanje te da će našoj momčadi dati neku novu, višu dimenziju”, rekao je za Sportske novosti direktor Lokosa Božidar Šikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako sve bude teklo prema planu Sammir, koje se još nalazi u Brazilu, bi trebao u glavni grad Hrvatske doći u nedjelju. Za Lokomotivu bi mogao debitirati nakon stanke u prvenstvu uzrokovane reprezentativnim akcijama u 8. kolu protiv Gorice u Velikoj Gorici 14. rujna.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.