Poznati nogometni sudac uhvaćen u društvu srpske starlete: ‘Pronađen kokain,10 pištolja…’

Foto: Thinkstock

Jedan od najpoznatijih slovenskih nogometnih sudaca Slavko Vinčić, koji spada među elitnije djelitelje pravde u UEFA-i jer je ove godine sudio tri utakmice Lige prvaka (Liverpoolu, Unitedu, Ajaxu…), u četvrtak u Bijeljini, u Republici Srpskoj, družio se s Tijanom Ajfon i njezine tri prijateljive i sve to u luksuznoj vili Milislava Tomića, gdje je Vinčić bio još sa tri slovenska državljana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U pretresu vikendice i vozila koje su osumnjičeni koristili, pronađeno je i oduzeto 14 paketića sa 46 grama kokaina, medicinska droga, 10 pištolja, tri pancira, više od 10.000 eura u raznim valutama, telefoni, laptopi…”, priopćili su iz PU Bijeljine.

Vinčić je nakon ispitivanja za slovenske medije izjavio: “Bio sam najprije na sastanku s poslovnim partnerima, koji su me pozvali kasnije na zabavu na neko imanje gdje si bili ljudi koje ne poznajem”, rekao je, a prenose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.