Predsjednica se u Londonu družila sa Slavenom Bilićem i Nikolom Jurčevićem

Foto: Facebook

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović susrela se u Londonu s britanskom kraljicom Elizabetom II. u Buckinghamskoj palači, nakon srdačnog susreta predsjednica se pojavila na svečanom prijemu koji je organiziralo Britansko-hrvatsko društvo u Londonu. S obzirom na uspješan državnički posjet hrvatska predsjednica na prijem je došla dobro raspoložena te se družila s Hrvatima koji žive u Londonu, javlja British Croatian Society na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, među uzvanicima bio je bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, danas trener West Hama, Slaven Bilić, ali i bivši “originalni” Vatreni Nikola Jurčević. Oni su pozirali s predsjednicom te su tom prilikom odjenuli elegantna odjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo kako se hrvatska predsjednica na svečanom prijemu pojavila u istoj modnoj kombinaciji u kojoj se susrela i s britanskom kraljicom. Predsjednica je bez sumnje bila zvijezda svečanog prijema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.