Presretni Messi: ‘Ovo je za povijest, hvala Bogu što mi je podario ovaj trenutak’

Foto: fah

Reprezentacija Argentine, predvođena Lionelom Messijem, osvojila je ovogodišnje izdanje Copa Americe. Argentinci su slavili usred Maracane 1:0. Naravno, ovo je velika stvar za Messija, koji s Argentinom nikad ništa nije osvojio, igrali su jedno finale Svjetskog prvenstva i to su izgubili. Zanimljivo, poraženi su u finalu u Brazilu od Njemačke nakon produžetaka, bilo je 1:0 za Njemačku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak velike pobjede protiv Brazila u finalu bio je strijelac jedinog gola Angel di Maria. Općenito gledajući sjajan je turnir odigrao najbolji igrač Argentine Lionel Messi, koji je napokon s 34 godine na leđima došao do trofeja s Argentinom. Nova prilika, možda i posljednja, bit će sljedeće godine u Kataru na Svjetskom prvenstvu.

Messi je, posve razumljivo, bio presretan, a to je potvrdio u razgovoru za ESPN, rekao je kako mu je ovo jedan od najvećih trenutaka u njegovoj karijeri.

“Toliko puta sam bio blizu i znao sam da će se kad-tad dogoditi. Hvala Bogu što mi je podario ovaj trenutak. Vjerujem da je čuvao ovaj trenutak za mene. Još uvijek nismo svjesni šta smo napravili”, rekao je Messi za ESPN te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presretni smo, slavit ćemo, ali ovo je utakmica za povijest. Pobijedili smo Brazil u Brazilu. To je ludo. Ne mogu vam opisati koliko sam sretan. Kao što sam rekao, znao sam da će se ovo dogoditi, ali nije moglo u boljem trenutku”, poručio je presretni Argentinac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.