Prva HNL: Gorica na gostovanju u Puli, Lokomotiva dočekuje Inter

Velika Gorica, 28.02.2020. - Utakmica 24. kola Prve HNL Gorica - Istra 1961. Na fotografiji Kristijan Lovrić. foto HINA/ Edvard ŠUŠAK/ es

Pred nama je 33. kolo Prve hrvatske nogometne lige. Otvaraju ga u 18.55 dvobojem u Puli Istra i Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je na pretposljednjem mjestu s 23 boda, četiri manje od osmog Varaždina, i svaki je bod važan u grčevitoj borbi za opstanak. Gorica pak na šestom mjestu zaostaje šest bodova za petom Rijekom i još ima šanse dohvatiti Europu.

– Kao što smo rekli nakon poraza od Osijeka, idemo iz utakmice u utakmicu. Nije na nama da gledamo tablicu, to moraju raditi oni koji su ispred nas, koji mogu izgubiti svoje pozicije. Rekao sam da ćemo imati svoje ambicije, da ćemo si postavljati ciljeve, koliko pobjeda želimo ostvariti, koliko golova zabiti… Moramo samo nastaviti s našim planom, s provođenjem naših ideja, a tako ćemo i raditi, rekao je trener Gorice Valdas Dambrauskas.

U 21.05 sat Lokomotiva, koja je na drugom mjestu i u sjajnoj formi, ugostit će u Kranjčevićevoj Inter iz Zaprešića, koji je posljednji. U isto vrijeme u Varaždinu će snage odmjeriti istoimeni domaćin i Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svaka utakmica do kraja je izazov, trebamo biti maksimalno fokusirani i predani, nikako ne smijemo nikoga podcijeniti, ali isto tako nikoga se bojati. Nećemo imati laku utakmicu, svaka utakmica je zahtjevna. Interu su bodovi važni kao i nama. Očekujem pravu natjecateljsku utakmicu, ali što je i najvažnije, našu pobjedu, rekao je Lokomotivin Kristijan Jakić, piše HRT.

Nedjelja je dan derbija. Sastaju se na Poljudu Hajduk i Osijek u 18.55, a kolo na Rujevici od 21.05 zaključuju Rijeka i prvak Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.