Prva Mamićeva reakcija: ‘Nije lagano, ali moramo dobiti tu utakmicu’

Foto:: fah

Dinamo je dobio teškog protivnika na ždrijebu 2. pretkola Lige prvaka pa će igrati protiv boljeg iz dvoboja malteške Floriane i rumunjskog Cluja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nije lagano, jedna utakmica, gostovanje… Vidjet ćemo, pratiti. Više ćemo pratiti Cluj, ali ne treba Maltežane otpisati”, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić.

“Naš cilj je jasan. Želimo proći, otići u treće pretkolo. Nema alternative, moramo dobiti ovu utakmicu i vjerujem da ćemo razveseliti naše navijače. Nema kalkuliranja, želimo pobijediti, vjerujem u momčad i da ćemo razveseliti”, dodao je.

Očekuje se kako će Dinamo u Rumunjskoj ili na Malti gostovati 25. ili 26. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.