PSG posrnuo u borbi za naslov prvaka – primio dva gola kod kuće u posljednjim trenucima utakmice

Daleko najskuplja momčad Francuske i jedna od najskupljih momčadi Europe PSG neočekivano je posrnuo kod kuće protiv Caena i ispustio vodstvo 2:0 u posljednjim trenucima utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebala je to biti lagana pobjeda Parižana i sve je krenulo i više nego dobro za domaćina: već u drugoj minuti Ibrahimović postiže sjajan pogodak za 1:0. Na 2:0 povisio je Argentinac Lavezzi prije kraja prvog poluvremena.

U nastavku zbog ozljeda izlazi nekoliko igrača PSG-a, pa domaćin ostaje s devet igrača na terenu! Gosti su to iskoristili i krenuli svim snagama u napad. To im se isplatilo te prvo u 89. minuti Argentinac Sala smanjuje na 2:1, a u 93. minuti Brazile izjednačuje za konačnih 2:2!

Tako je nakon posrtanja Marseilla protiv Reimsa kod kuće i nerješenog rezultata 2:2, vodeći Lyon dobio priliku da pobjegne na četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je tako na Parku prinčeva doživio novi šok, no veći je problem što je Blanc samo nekoliko dana prije prve utakmice osmine finala Lige prvaka ostao bez čak četvorice igrača i pitanje je hoće li i jedan od njih – Cabaye, Marquinhos, Aurier i Moura – biti spreman za sraz s Chelseajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.