Pušnik: Vodim igrače na pivo, Ohandza je klasa, igrač više kategorije

Foto: fah

Još jednom Franck Ohandza je junak Hajduka. Naime, u 3. kolu HNL-a je zabio u sudačkoj nadoknadi za minimalnu 1:0 pobjedu u gradskom derbiju nad Splitom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treber Hajduka Marijan Pušnik nije skrivao zadovoljstvo.

“Vrlo sam veseo zbog ove pobjede, a bilo je vrlo teško protiv organiziranog Splita. Mi se nismo previše kretali, ali igrači su vjerovali do kraja. Vodim igrače na pivo, a u ponedjeljak je regeneracija i potom priprema za Oleksandriju. Mnogi padaju kad se igra na dva kolosijeka i ja dosta mijenjam, tražim balans. Stoga je moja sreća još veća. Što da vam kažem o Ohandzi, on je klasa, igrač više kategorije. Svaka mu čast!”, izjavio je Pušnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.