Rakitić ljetuje s obitelji i igračem s kojim nikad nije igrao – otkud poveznica?

Foto: Instagram

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić sa suprugom Raquel ljetuje u Dubaiju. No, nisu sami, pridružio im se Darwin Nunez, kojeg je Liverpool ovo ljeto kupio od Benfice u transferu vrijednom 100 milijuna eura, i njegova partnerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uživanje s prijateljima”, napisao je Rakitić u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

No, nikome nije jasno otkud poveznica, s obzirom da nikad nisu dijelili svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Nunezova djevojka Lorena Manas bivša je supruga Aleixa Vidala, igrača s kojim je Rakitić igrao u Barceloni od 2015. do 2018. godine, a Raquel se sprijateljila s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.