Rakitić poludio na suđenje: ‘Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju jedanaesterac’

epa09159070 Sevilla's Ivan Rakitic (L) celebrates with teammates after scoring the 1-0 lead during the Spanish La Liga soccer match between Sevilla FC and Granada CF at Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, 25 April 2021. EPA/Jose Manuel Vidal

Sevilla je na startu Lige prvaka odigrala 1:1 sa Salzburgom, ali utakmicu su obilježila čak četiri jedanaesterca dosuđena u prvom dijelu – tri za Salzburg i jedan za domaću momčad. Ivan Rakitić je realizirao jedanaesterac za Sevillu, a mladi hrvatski reprezentativac Luka Sučić je zabio jedan i promašio jedan za austrijsku momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je jako neobična utakmica. Tri jedanaesterca imate dosuđena u korist suparnika, imate igrača manje 40 minuta… Morate biti zadovoljni bodom u takvoj situaciji. Čak smo bili bliži drugom golu od njih. Nedopustivo je napraviti tri jedanaesterca u Ligi prvaka”, rekao je Rakitić pa kritizirao suca.

“Dobro smo otvorili utakmicu, a onda su oni došli do jednog jedanaesterca. Pa drugog… Već treći je bio za umrijeti od smijeha. Danas smo srušili rekord. Četiri jedanaesterca u 36 minuta. Nikad se to nije dogodilo. Teško je objasniti što se dogodilo. Činilo se da svaki put kad dođu do kaznenog prostora dobiju jedanaesterac”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.