Rastrošnost u doba korone: Cristiano Ronaldo kupio novi Bugatti Centodeici za 10 milijuna eura

Foto: Snimka zaslona/The Sun

Cijeli svijet više ili manje suočen je s krizom koja je uzrokovana pandemijom koronavirusa, no, nije svima isto. Posljednjih dana mnogi mediji s oduševljenjem pišu o sportašima koji su se aktivno, kroz donacije, uključili u borbu protiv opasne pandemije. Mnogima od njih su te donacije bile tek kap u moru, neki bi rekli višak koji su onda odlučili darovati. Naravno, nisu svi isti, koliko je sportaša koji anonimno, godinama, pomažu najpotrebitijima, pa tako i danas, u ovoj krizi kakva se godinama ne pamti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici i medicinske sestre vode nadljudsku borbu protiv virusa, zaposlenici u nogometnim klubovima dobivaju otkaze, neki igrači kupuju skupocjene i u ovakvoj krizi nepotrebne igračke.

Uzmimo za primjer Cristiana Ronalda, naime, zvijezda Juventusa odlučila si je malo olakšati novčanik, a poznato je koliko voli skupocjene automobile te svako malo svoje garaže puni novim jurilicama.

Podsjetimo, Juventusov nogometaš se odrekao tri milijuna eura, zajedno sa suigračima te je tako pomogao osigurati novac za sportske djelatnike kluba, bez kojih također klub ne bi mogao funkcionirati. Tko bi bez njih rad sav onaj posao koji oni rade? Cristiano Ronaldo? Kad smo Ronalda recimo kako je on pristao i na smanjenje plaća do lipnja, međutim, to se nimalo nije osjetilo kad je njegova kupovna moć u pitanju, odlučio je proširiti svoj vozni park za još jedan automobil, koji je platio deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Cristiano Ronaldo kupio je novi Bugatti Centodeici”,  piše engleski The Sun. Automobil, kako smo već spomenuli, košta deset milijuna eura, proizvedeno ih je samo deset. Portugalski nogometaš obožava skupocjene jurilice, u garaži ima dva Bugattija, Chiron i Veyron Grand Sport Vitesse.

Kako smo već pisali u dijelu talijanskih medija sve se više piše kako bi Ronaldo mogao napustiti Juventus s obzirom da su mu primanja dosta visoka.

U talijanskim medijima već se govori kako bi već ovog ljeta Cristiano Ronaldo mogao otići iz Juventusa, jer su njegova primanja vrlo visoka te je s obzirom na krizu zbog pandemije koronavirusa postao najboljem talijanskom klubu preskup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedna plaća portugalskog nogometaša je 2.2 milijuna kuna… Godišnja plaća Cristiana Ronalda iznosi 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.