Ratni zločinac Dragan Vasiljković odgovorio Milojku Pantiću i Hrvate nazvao ‘ustaškim monstrumima’ i ‘srbožderima’

Foto: fah

Poznati srpski sportski komentator i veliki navijač Crvene zvezde Milojko Pantić javno se odrekao voljenog kluba zbog sramotnog poteza čelnika Crvene zvezde od prije nekoliko dana kad su čelnici beogradskog kluba Dragan Džajić i Zvezdan Terzić uručili počasni dres kluba s brojem 1 ratnom zločincu Draganu Vasiljkoviću, zvanom kapetan Dragan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je stigao odgovor:

“Ja nikada nisam ratovao s nekakvom “nacijom Roberta Prosinečkog”, zar si dragi moj Milojko Paveliću, Ustaška Kockico, u nekom tebi tako svojstvenom stanju delirijum tremensa, doživio halucinaciju u kojoj si ni krivog ni dužnog Robija Prosinečkog vidio kao nekakvog Ustaškog Mojsija i Oca Nacije? Nacije Ante Pavelića i ostalih ustaških monstruma, srbomrzaca, srboždera i srbosjeka?

Taj nikad gospodin Milojko Pantić je zaboravio da napomene da su sunarodnjaci Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića nacistički zlikovci koji su pobili cijelu srpsku obitelj Zec uključujući i malu djevojčicu Aleksandru, koja je tek napunila 12 godina. Milojku Pantiću su daleko bliži ti zlikovci s kojima se očigledno identificira, a na koje sam ja pucao braneći moju domovinu i moj srpski narod od ustaških krvoloka i potomaka rukovodioca industrijskih pogona za ubijanje srpske djece ispod 14 godina. Sjetimo se da je samo u Sisku život izgubilo 11 tisuća srpske djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije smetalo Milojku Pantiću ni to što su sunarodnjaci Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića na koje sam ja pucao tjerali Srbe da piju kiselinu pa dok su u agoniji trčali pokosili su ih kalašnjikovim. Očigledno Milojko više žali za tim zlikovcima nego za obitelji Zec ili srpskim žrtvama “garaže” gdje su Srbi pod prijetnjom oružja morali piti – sumpornu kiselinu. Nisam čuo da se Milojko Pantić stavio u zaštitu svojih srpskih sunarodnjaka. Očigledno su mu daleko bliži ustaški sunarodnjaci. Ma nije vrijedan komentara. Ne vjerujem da je Zvezda išta izgubila, ali on je izgubio sve.

Milojko, ovdje nije toliki problem tvoj kronični alkoholizam, to se liječi, teže ili lakše, ali tvoj autošovinizam je jedna teško izlječiva, izgleda gotovo neizlječiva bolest. Naročito ako se nekome kao što si ti to izgleda itekako i isplati: reci koliko si dobio srebrnjaka da izdaš, ne mene, već sve jasenovačke novomučenike i ostale ubijene od nacije Ante Pavelića? Kaži ako smiješ Milojko Paveliću, novi Judo, ili zašuti zauvijek”, napisao je ratni zločinac Dragan Vasiljković.

Podsjetimo, ovo je poruka Milojka Pantića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prošle nedjelje su Dragan Džajić i Zvezdan Terzić činom uručenja dresa ratnom zločincu kapetanu Draganu sahranili našu Crvenu Zvezdu. Slika je to koja pokazuje kako je srpski nogomet probio dno dna. Počasni predsjednik Crvene zvezde Dragan Džajić i direktor Zvezdan Terzić uručili su dres kluba sa brojem 1 ratnom zločincu kodnog imena Kapetan Dragan, koji se poslije 13 i pol godina zatvora u Hrvatskoj i Australiji prije dva mjeseca vratio u Srbiju. Bivša gospodo Džajiću i Terziću, znate li gdje je tog 29. svibnja 1991. bio taj vaš novi počasni član kluba? Pucao je u sunarodnjake vaših tadašnjih igrača Roberta Prosinečkog i Refika Šabanadžovića. A samo par dan prije ovog vašeg sramnog čina, čovjek koji je vodio paravojne formacije po Hrvatskoj i BiH, izjavio je da su ubojice Zorana Đinđića, Legija i Zvezdan Jovanović, srpski heroji, i da će se on, ako uđe u parlament, zalagati da te ubojice budu oslobođene. Odnesite onda dresove i toj dvojici ubojica, a kad ih vaš novi počasni član bude oslobodio, nagradite ga tako što ćete promijeniti ime stadiona. Kakav Rajko MItić!? Srpskije i patriotskije zvuči – ‘Stadion Kapetana Dragana!’ Mogli ste i dres s brojem 11 uručiti ratnom drugu kapetana Dragana i učitelju vašeg političkog patrona, lažnom četničkom vojvodi i lažnom Srbinu, doktoru hulji Šešelju. Tako bi vaš tim ratnih zločinaca bio kompletan. Dragane Džajiću i Zvezdane Terziću, sram vas bilo! Zbog ove slike, danas crvene obrazi pravih zvezdaša širom planete! Uručenjem dresa ratnom zločincu, ispisali ste najsramniju stranicu povijesti slavnog kluba, ugasili ste Zvezdin plam, šampionske reflektore i klub uveli u tamu bezumlja.

Za sve obične ljude, vi ste od sada obični bijedni bestidnici, bez svijesti i savjesti. Grozim se od pomisli na vaš besramni čin! Pošto ne znate za sram, ja sa sramim umjesto vas. Jer postali ste oficiri Arkanove zločinačke paravojske koja je okupirala i zarobila klub i to vam očigledno služi na čast. A ustvari, vi ste obične krpe kojma zlikovci brišu svoje kriminalne radnje, i u Zvezdi i u društvu. Zbog toga, do vas ne dopiru duševne boli ogromnog broja zvezdaša, koji za sada samo u sebi govore – Zbogom Zvezdo zauvek!”, rekao je Pantić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.