Reakcija Luke Modrića i suigrača nakon što su saznali da se Atletico izvukao u zadnjim minutama

Foto: Snimka zaslona

U posljednjem kolu La Lige, koje se igra ovog vikenda, Atletico Madrid, inače vodeći klub na ljestvici, gostuje kod Valladolida te im je za naslov dovoljna pobjeda. Real u tom slučaju ne bi mogao ništa. a Real na svom terenu dočekuje Villarreal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošlom kolu vidjeli smo pravi spektakl glede borbe za naslov, Barcelona je na svom terenu poražena od Celte te se tako i definitivno oprostila od titule, ostali su tek Atletico i Real, Atletico ima dva boda više od Reala te je bliže naslovu. Kraljevski klub u prošlom je kolu slavio u gostima protiv Athletic Bilbaa sa 1:0, dok je Atletico na svom terenu uz dosta muke uspio svladati Osasunu i to tek nakon preokreta u završnici susreta.

Sve utakmice 37. kola igrale su se u istom terminu te su se osluškivali rezultati svojih konkurenata. Kako pišu španjolski mediji danas je izašao sjajan video koji pokazuje kako su nogometaši Reala, među njima i Luka Modrić, pratili rezultat Atletica te tako obavještavali svoje suigrače na terenu o trenutačnom stanju. Isto su, dakako, radili i igrači Atletico Madrida, koji su znali da Kraljevski klub vodi u Bilbau te su imali zbog toga imperativ pobjede protiv Osasune, na kraju je Atletico slavio 2:1, a u posljednjim minutama utakmice pobjednički gol zabio je bivši igrač Barcelone Luis Suarez.

S druge strane nogometaš Reala Marcelo je s klupe obavještavao igrače o kretanju rezultata na utakmici Atletica i Osasune, rezultat je u jednom trenutku bio super povoljan za Real, bilo je, naime, 1:1. No samo nekoliko minuta kasnije mogao se vidjeti pravi šok na licu Marcela kada su mu javili da je Atletico ipak stigao do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice hrvatski reprezentativac Luka Modrić je svoje suigrače pitao kako je prošao Atletico, nakon što su mu opisali razvoj događaja kapetan Vatrenih samo je kratko prokomentirao: ‘”Što? Oh, sr’nje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.